пʼятниця, 15 березня 2019 р.


ВЕСНА І МАМА – ДВІ СЕСТРИЦІ

Чудове свято зустрічали учні 2 класу Мащанського ліцею, із днем жіночим привітали всіх матусь, бабусь та дівчат. 
Весна прийшла струнка і гожа,
В природі стільки вже пісень.
І на весну  - матусенька схожа,
Бо розвидняє діткам день.


   Із цвітом квітів неньку можна порівняти — бо наймиліша діткам є вона! Всі весняні квіточки великі і маленькі школярі склали в чарівний букетик привітань, а даруючи саморобні проліски, виконали музичну композицію з мамами і побажали:
Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло.
У березні вітер несе хай надію
І щастя, і радість, і тільки добро!



Діти сперечалися, чия мама найкраща. Під час інсценізації “Пташенята” дивувалися про те, як це так без мами вирішувати справи.
Дівчатка  і хлопчики довели, що вони живуть у серці рідненької. Коли у мами багато клопотів, то допомагає в усьому бабуся. Це підтвердили слова сценки “Розмова мами з сином” у виконанні Ірини Миколаївни та Іллі Брикси. Саме вона, бабуся, дбає про малих онучат, чекає, про все розкаже, бо на все час має, а ще смачно нагодує. Зі словами  подяки дівчатка виконали танець “Варенички”. Миронець Анастасія з бабусею Людмилою Всеволодівною декламували твір “Хустина”. Бабусі Веремчук Оксана, Миронець Людмила, Коробко Лариса  виконали “Колискову”. А хлопці усе дивувалися, як бабуся про все знають без Інтернету. Вони виконали музичну композицію “Бабушки-старушки”. Не забули привітати хлопці і дівчаток.



Другокласники разом із своїм класним керівником Романюк Ніною Миколаївною всім жінкам бажають багато хороших і сонячних літ.