четвер, 2 лютого 2017 р.

Новорічне свято


Новий рік - мабуть одне з найулюбленіших свят дітей. Вони з нетерпінням чекають приходу Діда Мороза та Снігуроньки з подарунками, із задоволенням розказують їм вірші, співають пісеньки, загадують загадки.

Це, напевно, те свято, яке оповите приємною таємничістю, загадковістю, казковою феєрією.
Напередодні Нового року у нашій школі відбулось новорічне дійство. Для учнів та гостей свята школярі та педагоги підготували чудову програму: це і вистава, і новорічні хороводи, і конкурси, і забави, а також прихід Діда Мороза.
Новорічне дійство у Мащанській ЗОШ відбувалось у дві зміни: І зміна - 1-5 класи; ІІ зміна - 6-10 класи.
Сценарій новорічного свята підготувала педагог-організатор Озарчук Леся Євгеніївна, яка, до речі, зіграла одну з головних ролей у виставі. Крім того, активно долучилися до новорічних ролей і інші вчителі. Зокрема, Веремчук Оксана Євгеніївна, Олійник Ольга Миколаївна, Брикса Мирослава Василівна, Гуріненко Любов Григорівна, Озарчук Андрій Валерійович. Також у виставі брали участь і учні 3-9 класів. Вони співали, танцювали, розповідали вірші.
Після завершення новорічного дійства Дід Мороз роздав усім діткам солодкі подарунки.

Під час ІІ зміни учні 6-10 класів разом зі своїми класними керівниками демонстрували свою акторську та театральну майстерність. Кожен клас підготував новорічний номер і продемонстрував на сцені.


Найбільше гостям запам’яталась інсценізація "Вечори на хуторі Очекай", яку підготували учні 7 класу зі своїм класним керівником Степанюком Володимиром Борисовичем, а також казка на сучасний лад про Червону Шапочку, яку підготували учні 6 класу (класний керівник Кондратюк Алла Олександрівна).




Після концерту для учнів було організовано дискотеку.
Усім присутнім новорічне свято дуже сподобалось.