понеділок, 13 листопада 2017 р.

УКРАЇНСЬКИЙ РУШНИК - 
СИМВОЛ ПРАЦІ ТА КРАСИ

6 листопада 2017 року відбувся цікавий виховний захід в рамках реалізації плану роботи школи як опорного виховного закладу з теми "Формування духовних орієнтирів громадянина-патріота через реалізацію Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, основних завдань Програми національного виховання учнівської молоді Рівненщини в умовах діяльності загальноосвітнього навчального закладу".
На годину спілкування у 6 класі "Український рушник - символ праці та краси" була запрошена майстриня традиційної вишивки із с. Лісопіль Сульжик Олена Володимирівна.
Класний керівник Власюк Олександр Юрійович розповів про творчий шлях майстрині.
Учні радо вітали гостю виховного заходу. Використовуючи мистецькі компоненти, Олена Володимирівна розповіла про символи вишивки та значення кольорів. Кожен рушник може бути "прочитаний". Учасникам дійства найбільше сподобалися рушник власної долі жінки та рушник, присвячений Небесній Сотні.
 


 

У заході також взяли участь заступник директора з навчально-виховної роботи Потарейко Галина Борисівна, педагог-організатор Озарчук Леся Євгеніївна, а також учні, які відвідують факультатив "Історія образотворчого мистецтва".