четвер, 17 січня 2019 р.


ЗАСІДАННЯ ПМК «ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНИЙ ЦИКЛ»


          10 січня 2019 року на базі Мащанського ліцею відбулось засідання ПМК «Фізико-математичний цикл» Малолюбашанської сільської ради з теми «Інформаційні технології як невід’ємна умова впровадження освіти при викладанні природничо-математичних дисциплін».


          
    Участь у семінарі-практикумі прийняли вчителі фізики, математики та інформатики Мащанського ліцею, Мирненського ліцею, Малолюбашанської гімназії, Борщівської гімназії, а також старший інспектор відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Чечотенко Олена Миколаївна.
          Під час засідання були розглянуті наступні питання:
1. Інтерактивна дошка як засіб впровадження новітніх технологій «Нової української школи» (голова ПМК «Фізико-математичний цикл», учитель фізики та математики Мащанського ліцею Хоронжук С. Г.).
2. Хмарні технології – один з засобів активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках математики (учитель математики та економіки, заступник директора з навчально-виховної роботи Мащанського ліцею Ярмошик І. О.).
3. Підсумки ІІ та ІІІ етапів учнівських олімпіад природничо-математичного циклу (голова ПМК «Фізико-математичний цикл», учитель фізики та математики Мащанського ліцею Хоронжук С. Г.).
4. Новітні технології як засіб підвищення рівня знань і один з методів актуалізації пізнавальної діяльності у школярів (учитель географії та інформатики Мащанського ліцею Озарчук А. В.).
Приємною несподіванкою для учасників семінару-практикуму став візит колядників у складі Онищук Іванни (11 клас), Ярощук Ольги, Семеновича Віталія, Семеновича Івана та Семеновича Василя (усі 9 клас).
















Методична робота як багаторічний і творчий процес, що складається з комплексу систематичної, цілеспрямованої діяльності педагогів, сприяє підвищенню науково-теоретичного і культурного рівнів, удосконаленню психолого-педагогічної й професійної підготовки.