суботу, 29 червня 2019 р.

ВИПУСКНИЙ ВЕЧІР
у Мащанському ліцеї


29 червня 2019 року у Мащанському ліцеї відбулось традиційне свято випускного вечору для одинадцятикласників. Свято хвилююче і водночас незабутнє, адже завтра перед вчорашніми школярами вже відчиняються двері у доросле життя.



На свято випускного вечору до Мащанського ліцею завітали чимало поважних гостей. Зокрема, депутат Рівненської обласної ради, кандидат у народні депутати Кльоп Василь Федорович, який привітав випускників зі святом та побажав не забувати своїх вчителів та щоб життєва дорога складалася якомога краще, представник кандидата у народні депутати Данильчука Олександра Юрійовича Бреус Ніна Тимофіївна, яка передала випускникам вітання від голови Рівненської обласної ради, а також секретар Малолюбашанської сільської ради Лемешевська Алла Михайлівна, яка передала вітання від сільського голови Талащука Віктора Флоровича та побажала випускниками 2019 року миру, гарної життєвої дороги та всього найкращого.
Директор Мащанського ліцею Сиротинська Оксана Вікторівна вручила випускникам свідоцтва про повну загальну середню освіту та побажала мирного неба, міцного здоров’я, натхнення та подальших успіхів у житті.




До привітань також долучились і перші вчителі наших випускників Веремчук Оксана Євгеніївна та Круліковська Людмила Василівна, котрі побажали випускникам всього найкращого та щоб не забували дороги до своєї альма матер - Мащанського ліцею.
Також неповторні та зворушливі слова лунали від батьків наших випускників, які поблагословили своїх дітей, вручивши їм коровай, та побажали гарної життєвої дороги.