пʼятниця, 7 червня 2019 р.

З В І Т      Д И Р Е К Т О Р А



7 червня 2019 року у Мащанському ліцеї відбувся звіт директора Сиротинської Оксани Вікторівни за 2018-2019 навчальний рік. На зборах трудового колективу був присутній начальник відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Гончарук Ігор Петрович.


Головою зборів відкритим голосуванням було обрано голову профспілкового комітету Кошудько Ганну Андріївну, а членаит лічильної комісії - Мельник Оксану Василівну та Романюк Ніну Миколаївну.
Оксана Вікторівна розповіла про успіхи Мащанського ліцею у навчально-виховному процесі за 2018-2019 навчальний рік, розподіл і використання фінансових надходжень, а також про здобутки та перспективи навчального закладу.
Після виступу Сиротинської О. В. присутні на зборах перейшли до обговорення звіту директора за 2018-2019 навчальний рік. Зокрема, начальник відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Гончарук Ігор Петрович відзначив директора Мащанського ліцею Сиротинську О. В. за значні успіхи упродовж даного навчального року, а також подякував трудовому колективу за підтримку керівника закладу.


Від імені трудовго колективу виступили Степанюк В. Б. та Андрощук А. О., які також відзначили вагомі досягнення Сиротинської О. В. як директора Мащанського ліцею.
Відкритим голосуванням роботу директора Мащанського ліцею Сиротинської Оксани Вікторівни за 2018-2019 рік визнано задовільною.