вівторок, 1 жовтня 2019 р.


МАЩАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ
ОТРИМАВ ЩЕ ОДИН АВТОБУС


Приємна та радісна подія сталася сьогодні 1 жовтня 2019 року у Мащанському ліцеї. На шкільне подвір’я було доставлено новий шкільний автобус.


Слід зазначити, що це вже третій автобус, який підвозитиме учнів та вчителів Мащанського ліцею, оскільки на навчання потрібно підвозити понад 130 дітей із п’яти населених пунктів.



Шкільний автобус із радістю вручив голова Малолюбашанської сільської ради Талащук Віктор Флорович, який запевнив і учнів, і вчителів, що розвиток освіти територіальної громади – пріоритет номер один.


На урочистості з нагоди вручення нового шкільного автобуса до Мащанського ліцею також завітали старший інспектор відділу освіти, молоді та спорту Малолюбашанської сільської ради Чечотенко Олена Миколаївна та інспектор відділу освіти, молоді та спорту Малолюбашанської сільської ради Трофімова Неля Вікторівна.
Директор ліцею Сиротинська Оксана Вікторівна висловила слова вдячності Віктору Флоровичу Талащуку та вручила подяку від учнівського, педагогічного та батьківського колективів Мащанського ліцею. Також усім гостям учні вручили чудові букети квітів.