четвер, 15 квітня 2021 р.

 День довкілля

у Мащанському ліцеї

 


В Україні стартувала екологічна акція по озелененню планети. Під час Дня довкілля в рамках акції «1000000 дерев за 1 день у 100 країнах світу» учні Мащанського ліцею долучилися до даної акції та озеленили території Мащанського ліцею та філій у с. Лісопіль та с. Глажева.



Вихованці 1 – 8 класів Мащанського ліцею  разом з педагогічним колективом прибрали територію закладу, розфарбовували яскраві фотозони, створювали зони відпочинку та зробили розмітку на стадіоні.



 
Учні  8 та 9 класів спільно з вчителями   Хоронжуком С. Г. та Власюком О. Ю. упорядковували територію  Лесиного парку у с. Лісопіль. Було зібрано більше 20 мішків сміття.




Учні 10 та 11 класів спільно з класними керівниками Солончук І. В. та Степанюком В. Б. очищали від сміття  лісосмугу між селами Маща та Лісопіль.

Вдячні за підтримку та надану матеріальну допомогу, а також за сприяння проведення Дня довкілля, Малолюбашанській сільській раді, зокрема першому заступнику голови Ковальчук С. А. та  лісничому Мащанського лісництва Максимчуку Богдану.

Нехай ваше добро повернеться до Вас сторицею.

День завершився веселими посиденьками і смачним обідом!

 




Більше фото за посиланням

https://drive.google.com/drive/folders/1OaKqUL0mA6EpBvPxhViFs6n74EZiOiGM?usp=sharing