вівторок, 15 листопада 2022 р.

 ТИЖДЕНЬ ІСТОРІЇ У МАЩАНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ



    Відповідно до плану роботи з 07.11.2022 р. по 11.11.2022 р. у Мащанському ліцеї було проведено Тиждень історії. Вчитель історії Власюк О. Ю. підготував та провів із учнями чимало цікавих та пізнавальних заходів.

    У понеділок 07 листопада було оголошено про відкриття Тижня історії та організовано конкурс малюнків "Я знаю історію своєї держави" (5-8 класи) та конкурс стінгазет "Історія вчить, як на світі жить" (6-10 класи). Також в рамках Тижня історії в 11 класц було проведено відкритий урок з теми "Дисидентський рух".





    У вівторок 08 листопада для учнів 5 та 6 класів було організовано перегляд історичного документального фільму "Неприхована історія". Діти мали змогу ознайомитися із цікавими сторінками історії нашої держави, як в різні історичні періоди народ України відстоював свою самостійність та незалежність.






    У середу 09 листопада для учнів 6-Б класу вчителем історії Власюком О. Ю. було організовано та проведено історичну естафету "Чудеса світу", під час  якої здобувачі освіти дізналися цікаві факти про сім чудес світу, а також мали змагалися в ерудиції на знання історичних подій. Для учнів 8 та 9 класів було організовано перегляд історичного відео-ревю "Погляд у минуле".

    У четвер 10 листопада для учнів 10 та 11 класів було організовано одразу два заходи: перегляд відеофільму "Історичні науки" (до Всесвітнього дня науки) та історична гра "Лабіринти минулого". 







    У п’ятницю 11 листопада було підведення підсумків Тижня історії. Було нагороджено кращих знавців історії та переможців інтелектуальних змагань.