понеділок, 25 вересня 2023 р.

IV МІЖНАРОДНИЙ АНТИБУЛІНГОВИЙ УРОК

 


Булінг - це серйозна проблема, яка може мати руйнівні наслідки для жертви. Важливо знати, як розпізнати булінг і як протидіяти йому.




Антибулінговий урок - це чудовий спосіб навчити дітей про булінг і про те, як його зупинити. На такому уроці діти дізнаються про різні види булінгу, про його наслідки і про те, що робити, якщо вони самі стали жертвами булінгу або спостерігають за ним.
В рамках тижня протидії булінгу учні 7-А класу Мащанського ліцею долучилися до IV Міжнародного Антибулінгового уроку, який організовує ГО "#Не_цькуй". На захід було запрошено практичого психолога Аллу Басюк, яка провела з учнями цікаві вправи ("Клубочок", "Нитка єднання").
Також класний керівник Андрій Озарчук розповів учням історії людей, які стали жертвами булінгу. Класний колектив також переглянув презентацію про булінг та цькування.




Найбільше ж дітям сподобалась інтерактивна гра на сервісі Kahoot, під час якої учні перевірили свої знання щодо протидії булінгу.
Булінг - це серйозна проблема, яку можна вирішити тільки спільними зусиллями. Антибулінгові уроки - це важливий крок у боротьбі з булінгом.