пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

Акція "Не будь байдужим!"


В рамках благодійної акції «Не будь байдужим!» до Дня Святого Миколая, яка триває з 14 листопада по 12 грудня 2016 року, у рамках реалізації Угоди між Костопільським та Попаснянським районами, учнівським та педагогічним колективом Мащанської ЗОШ І-ІІІ ступенів було зібрано такі подарунки для дітей Луганщини:
·        книги – 200 шт.;

·        ялинкові іграшки – 192 шт.;

·        ялинкові гірлянди – 6 шт.;

·        м’які іграшки – 12 шт.;

·        сніжинки – 43 шт.;

·        ланцюжки на ялинку – 31 шт.;

·        листівки – 45 шт.;

·        ангелятка – 49 шт.



Крім того, учнівський, батьківський та педагогічний колективи Мащанської ЗОШ під час концерту з нагоди Міжнародного дня волонтера  у Костопільському районному будинку культури 5 грудня 2016 року були нагороджені подякою голови Костопільської районної державної адміністрації та голови Костопільської районної ради за вияв справжнього патріотизму, милосердя та гуманності, вагомий внесок волонтерського руху, за підтримку українського солдата, який у полум’ї неоголошеної війни захищає територіальну цілісність нашої країни, її незалежність.

Нагороду з рук очільників району отримували представники школи - педагог-організатор Озарчук Леся Євгеніївна та голова органу учнівського самоврядування Юнацького парламенту "Первоцвіт" Семенюк Іван.
Середа О. А. та Ткачук С. М. подякували колективу школи за небайдужість до долі інших людей та бажання допомогти їм, за велику жертовність, відданість, чуйність, високе благородство душі.