пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

Конкурс-ярмарок педагогічної творчості


   12 лютого 2018 року в Костопільському районному методичному кабінеті було проведено підсумки І туру ХV обласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості у номінаціях "Фізика", "Математика", "Інформатика", "Інформаційні технології в освітньому процесі", "Географія", "Художня культура", "Дошкільна освіта".
   Конкурс - ярмарок педагогічної творчості - одна із яскравих подій в освіті Костопільщини. Його проведення допомагає краще зрозуміти й усвідомити значимість професії педагога, систематизувати надбання щоденної праці кращих педагогів, зробити крок на шляху до педагогічної майстерності, що свідчить про стабільно високий рівень зацікавленості педагогів у підготовці та презентації своїх кращих напрацювань.

   Автори презентували свої посібники і були нагороджені сертифікатами. Вашай Ж.В., вчитель фізики Мащанського ліцею, отримала сертифікат за ІІ місце у номінації «Фізика», Озарчук А. В., вчитель географії та інформатики Мащанського ліцею отримав сертифікати за І місце у номінації "Географія" та за ІІ місце в номінації "Інформаційні технології в освітньому процесі".
    Вітаємо призерів нашого ліцею та бажаємо подальших творчих успіхів та злетів на педагогічній ниві!