пʼятницю, 9 березня 2018 р.

8 березня - це свято всіх жінок

8 березня люди в нашій країні відзначають Міжнародний жіночий день. У цю дату всі жінки приймають вітання, а чоловіки вітають їх. Восьмого березня жінкам прийнято дарувати листівки, квіти, подарунки, а дівчаткам — ще й іграшки. День 8 березня призначений спеціально для того, щоб зробити приємне своїй мамі, сестрі, бабусі, подрузі, вчительці.
Свято 8 березня має цікаву історію. Міжнародний жіночий день з’явився на початку минулого століття, коли жінки масово боролися за свої права. Тому Восьмого березня важливо згадати, як багато роблять жінки для своїх близьких, для суспільства та Батьківщини. І варто б це згадувати не лише 8 березня.
Багато жінок — творчі люди: вони співають, танцюють, вишивають, майструють своїми руками прикраси та інше. Жінки зберігають домашнє вогнище, зігрівають світ своєю любов’ю та добротою.
Саме з нагоди Міжнародного жіночого дня 6 березня 2018 року у Мащанському ліцеї відбувся святковий концерт для прекрасної половини людства.
Учні вітали своїх учителів, співали пісні, декламували вірші. Концерт був проведений у вигляді телепередачі на телеканалі "8-ТВ".
Жінок прийшли у прямому ефірі привітати найрізноманітніші герої телеекранів: це і Руслана Писанка з прогнозом погоди на 8 березня, це і переможець "Битви екстрасенсів", який розповів гороскоп для жінок на 8 березня, а також інтернаціональна делегація у складі арабського султана, американського мільйонера та японського поета, які побажали всім присутнім добра, любові, миру, щастя і кохання.




Після святкового концерту усіх жінок і дівчат нашого ліцею привітала директор Сиротинська О. В., яка побажала їм творчого натхнення, достатку, миру та любові.