понеділок, 7 травня 2018 р.


БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ
«НА КРИЛАХ ТАЛАНТУ»

Прекрасне завжди народжується в праці. Це праця серця, дитячої душі, невичерпної фантазії і, звісно, працьовитих, вправних рук.
Подивіться навколо – ми живемо на дивовижній планеті дбайливих батьків. На ній завжди світить сонце, на ній живуть добрі, ласкаві й веселі мами і тати, які завжди пам’ятають, що найбільша цінність у їхньому житті – це діти.
Зоряне небо! Споконвіку воно супроводжує земне життя. Зачаровано дивишся на нього і намагаєшся зрозуміти, що означають оті небесні світлячки!
2018 рік – це рік нашої активної творчості. У стінах ліцею він був насиченим, цікавим і змістовним. Рік, що минає, був багатий святами, конкурсами, змаганнями, виступами, концертами та, звісно, перемогами. Палають в небі зірочки ліхтарями людської долі, а людина несе в собі світло тієї зірки, під якою вона народилася.
У яскравій і неповторній галактиці нашого ліцею сьогодні сяють дитячі таланти.
Учні нашого ліцею постійно беруть участь у конкурсах-оглядах агітбригад. Зокрема, минулого року агітбригада «Молоде зело» виборола ІІ місце у обласному конкурсі-огляді екологічних агітбригад у номінації «Екологічний театр». А цього року агітбригада «Серце» виборола ІІ місце у районному конкурсі-огляді агітбригад «Молодь обирає здоров’я».
Наші педагоги  не тільки вчать та виховують дітей, а ще й вміють завойовувати  симпатію глядачів своїми вокальними виступами. Цього року наші вчителі брали участь у районному конкурсі аматорських  колективів і вибороли 2 місце серед 30 колективів. 4 травня 2018 року у Мащанському ліцеї відбувся звіт-концерт «На крилах таланту». Учні представили для батьків художні номери: пісні, танці, вірші.
Також у концерті взяли участь педагоги нашого закладу, які виконали пісню «Мамині яблуні» та представили театралізований номер «Розмова Матері-України з доньками».