понеділок, 14 вересня 2020 р.

 НОВИЙ АВТОБУС. ВЖЕ ЧЕТВЕРТИЙ!!!



        Сьогодні навчальний процес у Мащанському ліцеї розпочався із досить приємної події. Голова Малолюбашанської сільської ради Талащук Віктор Флорович разом із начальником відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Гончаруком Ігорем Петровичем вручили учнівсько-педагогічному колективу закладу ще один шкільний автобус, який було придбано за державні кошти на умовах співфінансування. Дорогих гостей, як заведено, зустріли хлібом-сіллю, теплими словами та чудовими букетами квітів.
 
 



        До цього у Мащанському ліцеї було три шкільних автобуси. Проте через велику кількість дітей, які потребують підвезення до закладу освіти, стала нагальною потреба у придбанні ще одного автобуса. Варто зазначити, що місцева влада ніколи не стїть осторонь проблем освіти. Віктор Флорович у вітальному слові ще раз наголосив, що для забезпечення надання якісних освітніх послуг будуть і надалі створюватись сприятливі умови. Ігор Петрович побажав учням і педагогам ліцею натхнення, віри у щасливе майбутнє та, звичайно, міцного здоров’я.
 


        Учнівський, педагогічний та батьківський колективи Мащанського ліцею висловлюють слова щирої вдячності голові Малолюбашанської сільської ради Талащуку Віктору Флоровичу, депутату Рівненської обласної ради Кльопу Василю Федоровичу, відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради та начальнику відділу Гончаруку Ігору Петровичу, а також депутатському корпусу Малолюбашанської сільської ради за придбання шкільного автобуса.