субота, 12 листопада 2016 р.

День вчителя у Мащанській ЗОШ І-ІІІ ступенів

День вчителя, мабуть, найулюбленіше свято не тільки самих вчителів, а й учнів. Це день квітів, привітань, яскравих стінгазет та святкових концертів, які готують учні. За рішенням ЮНЕСКО з 1994 Всесвітній день учителів відзначають 5 жовтня. В Україні свято встановлено «…на підтримку ініціативи працівників освіти України…» згідно з Указом Президента України № 513/94 «Про День працівників освіти» від 11 вересня 1994 році.

30 вересня 2016 року учні нашої школи підготували святкову програму до Дня працівників освіти "Шкільна Галактика". Зі сцени лунали теплі вітання, милозвучні вірші, чаруючі пісні.

Та мабуть найприємнішим сюрпризом було побачити на шкільній сцені шановних гостей: народного артиста України Олександра Пономарьова в дитинстві, мегапопулярного Дзідзьо, Лісапетний батальйон. Крім того, на свято завітала популярна телеведуча Катерина Осадча, яка теж приєдналась до привітань та взяла бліц-інтерв’ю у педагогів та учнів нашої школи.

Свято всім сподобалось. Наприкінці до всіх із теплими словами завернулась директор школи Сиротинська Оксана Вікторівна, яка побажала вчителям миру, злагоди, терпіння на нелегкій педагогічній ниві.